Het gebruik van internet heeft een grote invloed op ons leven gehad. We kunnen tegenwoordig bijna alles online kopen. Direct en snel: zonder verkoper of tussenpersoon. Handig natuurlijk want het zorgt er bijvoorbeeld voor dat producten goedkoper worden. Toch zijn er ook nog genoeg producten en diensten waarbij deskundig advies nog wél van groot belang is. Wat te denken van een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Die sluit je echt niet even als een soort impulsaankoop via een paar muisklikken af.

Veel voordelen voor zelfstandige ondernemers
Elke zzp’er of DGA kan profiteren van de veranderingen in de markt van zakelijke verzekeringen. Doordat er meer concurrentie is tussen verzekeraars, zorgt dat voor dalende premies en meer klantvriendelijkheid. Meerjarige contracten behoren veelal tot het verleden en ook de AFM houdt tegenwoordig scherper toezicht. De markt van de arbeidsongeschiktheidsverzekering is echt een kopersmarkt geworden. Let alleen wel altijd heel goed op wát je koopt…

Kies voor deskundig advies
Volgens de AFM is een AOV een complex product dat ook nog eens zeer adviesgevoelig is. Sluit daarom nooit zomaar je eerste AOV online zélf af zonder enig persoonlijk contact met een deskundige adviseur. Natuurlijk ben je als ondernemer best wel intelligent, maar je kunt nu eenmaal niet overal verstand van hebben. Als je jezelf gaat verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid dan is deskundigheid echt een vereiste. Je wilt toch zelf ook niet dat goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt?

Complete begeleiding
Veel online aanbieders van AOV’s willen tegenwoordig in de eerste plaats vooral snel veel geld verdienen. Je moet dan als ondernemer zelf de beslissingen nemen terwijl zij achteroverleunend op afstand de afsluitvergoeding en eventueel een doorlopende provisie opstrijken. Wij kiezen daarom nadrukkelijk voor een totaal andere manier van werken en bieden de mogelijkheid om een deskundig adviseur in de arm te nemen die je van A tot Z begeleidt. Zo vind je uiteindelijk een kwalitatief uitstekende AOV die specifiek op jouw situatie is toegespitst. En die vaak ook nog eens voordeliger is dan de meeste online af te sluiten verzekeringen. Hoe dat kan? Daar zorgt onze collectieve kracht (circa 70.000 aangesloten ondernemers) voor.

—————————————————————————————————

AOVonlineafsluiten.nl is in Nederland het grootste platform voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ruim 70.000 ondernemers profiteren van de beste voorwaarden en de laagste premies. AOVonlinevergelijken.nl is het arbeidsongeschiktheidsverzekeringslabel van New Wave Assurances.

Uw AOV premie berekening opvragen? Klik hier