Bereken direct uw AOV premie

Het duurt slechts 1 minuut.

Het is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Bespaar tot 70%.

Bereken uw AOV premie

[insurance-calculator]

Wat recente klanten zeggen

AOV Patrick Verbaarschot
Al een paar jaar had ik elders een AOV. Maar in deze verzekering zat een clausule waardoor ik niet verzekerd was bij arbeidsongeschiktheid door psychische oorzaak. Dat vond ik vervelend. Ik was namelijk bezorgd dat als ik arbeidsongeschikt zou raken, de verzekeraar hoe dan ook zou claimen dat de oorzaak psychisch zou zijn. Misschien was mijn bezorgdheid niet terecht, maar het bleef knagen.
Via het internet stuitte ik op de Aov van New Wave Assurances. Na een intakegesprek de adviseur heeft hij een offerte gestuurd met een AOV onder dezelfde voorwaarden als bij de oude verzekeraar. De premie was lager. Alleen, ook deze verzekeraar wilde een clausule waarbij arbeidsongeschiktheid door psychische oorzaak niet werd mee verzekerd. Daar schoot ik dus niet zo veel mee op.
We (Arne en ik) hebben veel overtuigingskracht moeten gebruiken om de clausule er uit te krijgen. Uiteindelijk is dit gelukt. Nou ja, over drie jaar gaat de clausule er uit als ik in de tussentijd geen psychische klachten heb gehad. Het kan dus wel! En eerlijk is eerlijk: zonder Arne was me dit niet gelukt.
Patrick Verbaarschot, Consultant / coach
Ik heb de begeleiding van Arne Verduijn als zeer informatief en klantvriendelijk ervaren. Vooraf had ik mijn twijfels of dit traject van advisering om te komen tot een AOV verzekering telefonisch goed kon worden bewandeld. Achteraf was deze twijfel onterecht.  Arne heeft mij telkens tijdig geadviseerd en geïnformeerd om te komen tot de opeenvolgende stappen in het traject van het doen van een aanvraag tot het tot stand komen van de verzekering. Uiteindelijk is het traject zonder verrassingen en met een gunstig resultaat afgehandeld in +/- 6 weken. Dit alles voor een gunstig en acceptabel tarief!
Michel Peters , MP Auditing & Treasury

Exclusieve AOV
De NWA-AOV is speciaal ontwikkeld voor specifieke beroepen met een bepaald profiel. De ondernemer dient in het bezit te zijn van een HBO/WO afgeronde opleiding.  Het beroep moet redelijk duidelijk afgebakend zijn, met als taken beleidsvorming, administratie, toezichthouden/leidinggeven, commercie en het zakelijk reizen moet redelijk beperkt zijn. Beroepen met een soortgelijk risicoprofiel kunnen eerst ter beoordeling voorgelegd worden.

Enorm collectief
NWA is in Nederland het grootste platform voor de arbeidsgeschiktheidsverzekering.

Tot 70% korting op uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ruim 70.000 hoogopgeleide ondernemers kunnen profiteren van de beste voorwaarden tegen de laagste premies

Extra voordelen:

 • Keuze tussen Persoonlijk advies of online afsluiten
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Exclusieve premiestelling voor specifieke beroepen
 • No-claim korting: premie neemt af naarmate de verzekering loopt
 • Besparing tot 70% over de hele looptijd t.o.v andere verzekeraars
 • Arbeidsongeschiktheidsuitkering vanaf 35% op basis van uw beroep
 • Tot 350.000 euro te verzekeren
 • Ook als collectief ( uzelf met partners) af te sluiten
 • Overname van huidige polis zonder keuring
 • Toegang tot het MKB Collectief (mkbcollectief.com)
 • Toegang en ondersteuning vanuit Zorg&Vitaliteit collectief (zorg&vitaliteit.nl)

Samen staan we sterk.
Dankzij het collectief staat u sterker.  Uw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van uw AOV maar ook wanneer u arbeidsongeschikt raakt staan wij en het collectief u bij.

Online afsluiten
Via NWA kunt u de AOV online afsluiten. Hierin kunt u kiezen tussen persoonlijk of digitaal advies.

Maatwerk
NWA heeft een AOV voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer u de AOV afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.