VUL HET FORMULIER IN EN ONTVANG BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE OP MAAT

Het duurt slechts 1 minuut.

Het is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Bespaar tot 40%.

Aanvraag offerte Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wat recente klanten zeggen

AOV Patrick Verbaarschot
Al een paar jaar had ik elders een AOV. Maar in deze verzekering zat een clausule waardoor ik niet verzekerd was bij arbeidsongeschiktheid door psychische oorzaak. Dat vond ik vervelend. Ik was namelijk bezorgd dat als ik arbeidsongeschikt zou raken, de verzekeraar hoe dan ook zou claimen dat de oorzaak psychisch zou zijn. Misschien was mijn bezorgdheid niet terecht, maar het bleef knagen.
Via het internet stuitte ik op AovOnlineAfsluiten.nl van New Wave Assurances. Na een intakegesprek met Arne Verduijn heeft hij een offerte gestuurd met een AOV onder dezelfde voorwaarden als bij de oude verzekeraar. De premie was lager. Alleen, ook deze verzekeraar wilde een clausule waarbij arbeidsongeschiktheid door psychische oorzaak niet werd mee verzekerd. Daar schoot ik dus niet zo veel mee op.
We (Arne en ik) hebben veel overtuigingskracht moeten gebruiken om de clausule er uit te krijgen. Uiteindelijk is dit gelukt. Nou ja, over drie jaar gaat de clausule er uit als ik in de tussentijd geen psychische klachten heb gehad. Het kan dus wel! En eerlijk is eerlijk: zonder Arne was me dit niet gelukt.
Patrick Verbaarschot, Consultant / coach
Ik heb de begeleiding van Arne Verduijn als zeer informatief en klantvriendelijk ervaren. Vooraf had ik mijn twijfels of dit traject van advisering om te komen tot een AOV verzekering telefonisch goed kon worden bewandeld. Achteraf was deze twijfel onterecht.  Arne heeft mij telkens tijdig geadviseerd en geïnformeerd om te komen tot de opeenvolgende stappen in het traject van het doen van een aanvraag tot het tot stand komen van de verzekering. Uiteindelijk is het traject zonder verrassingen en met een gunstig resultaat afgehandeld in +/- 6 weken. Dit alles voor een gunstig en acceptabel tarief!
Michel Peters , MP Auditing & Treasury

Enorm collectief
AOV OnlineVergelijken.nl  is in Nederland het grootste platform voor de arbeidsgeschiktheidsverzekering.

Tot 40% korting op uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ruim 70.000 hoogopgeleide ondernemers kunnen profiteren van de beste voorwaarden tegen de laagste premies

Extra voordelen:

  • Onafhankelijke vergelijking van verzekeraars
  • Keuze tussen Persoonlijk advies of online afsluiten
  • Offerte binnen 24 uur
  • Collectieve korting op uw AOV
  • Geen lidmaatschapskosten
  • Beste voorwaarden
  • Automatisch lidmaatschap bij Zorg&vitaliteit.nl
  • Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl
  • Automatisch lidmaatschap SharedBusinessCenter.nl

Samen staan we sterk.
Dankzij het collectief staat u sterker.  Uw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van uw AOV maar ook wanneer u arbeidsongeschikt raakt staan wij en het collectief u bij.

Online afsluiten
Via AOVonlinevergelijken.nl kunt u de AOV online afsluiten. Hierin kunt u kiezen tussen persoonlijk of digitaal advies.

Maatwerk
AOVonlinevergelijken.nl heeft een AOV voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer u de AOV afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.