Enkele AOV referenties

Michel Peters, MP auditing & Treasury

Ik heb de begeleiding  als zeer informatief en klantvriendelijk ervaren. Vooraf had ik mijn twijfels of dit traject van advisering om te komen tot een AOV verzekering telefonisch goed kon worden bewandeld. Achteraf was deze twijfel onterecht.  De adviseur heeft mij telkens tijdig geadviseerd en geïnformeerd om te komen tot de opeenvolgende stappen in het traject van het doen van een aanvraag tot het tot stand komen van de verzekering. Uiteindelijk is het traject zonder verrassingen en met een gunstig resultaat afgehandeld in +/- 6 weken. Dit alles voor een gunstig en acceptabel tarief!

Veeru Mewa, Advocaat (letselschade)

Al jaren had ik een AOV en BAV elders lopen. Dat liep via mijn toenmalige kantoor. Toen ik van werkomgeving veranderde ben ik me eens gaan verdiepen in de alternatieven. Na gedegen adviesgesprekken met Arne Verduijn kwam ik er achter dat de specifieke verzekeringen die ik nodig had, vele malen goedkoper konden worden afgesloten bij een andere verzekeraar. Met behulp van Arne is dat inzichtelijk geworden en ben ik tot een mooi verzekeringspakket gekomen. Zijn advies, hulp en vasthoudendheid zijn waardevol geweest bij het vinden van een voor mij specifieke op maat gesneden AOV en BAV. Ook fijn was de bereikbaarheid en zeer snelle reacties. Ik heb wel eens anders meegemaakt. Zoek je een betrouwbare en deskundige partij, dan moet je bij aovonlineafsluiten van New Wave Assurances zijn!

AOV Patrick Verbaarschot

Patrick Verbaarschot, Consultant/ coach

Al een paar jaar had ik elders een AOV. Maar in deze verzekering zat een clausule waardoor ik niet verzekerd was bij arbeidsongeschiktheid door psychische oorzaak. Dat vond ik vervelend. Ik was namelijk bezorgd dat als ik arbeidsongeschikt zou raken, de verzekeraar hoe dan ook zou claimen dat de oorzaak psychisch zou zijn. Misschien was mijn bezorgdheid niet terecht, maar het bleef knagen.

Via het internet stuitte ik op AovOnlineAfsluiten.nl van New Wave Assurances. Na een intakegesprek met Arne Verduijn heeft hij een offerte gestuurd met een AOV onder dezelfde voorwaarden als bij de oude verzekeraar. De premie was lager. Alleen, ook deze verzekeraar wilde een clausule waarbij arbeidsongeschiktheid door psychische oorzaak niet werd mee verzekerd. Daar schoot ik dus niet zo veel mee op.

We (Arne en ik) hebben veel overtuigingskracht moeten gebruiken om de clausule er uit te krijgen. Uiteindelijk is dit gelukt. Nou ja, over drie jaar gaat de clausule er uit als ik in de tussentijd geen psychische klachten heb gehad. Het kan dus wel! En eerlijk is eerlijk: zonder Arne was me dit niet gelukt.

Rinske Pauw, Adviseur/ ziekenhuis apotheker

Als startend zzp-er ben ik mij in 2020 gaan oriënteren voor de best passende verzekeringen, zo ook een AOV. Ik kwam er echter al snel achter, dat mijn werk als o.a. zelfstandig ziekenhuisapotheker-adviseur, niet in de standaard hokjes van een aantal verzekeringsmaatschappijen past en zelf een verzekering afsluiten daarmee moeizaam zou zijn.

Ik ben daarop via internet met Arne in contact gekomen en heb zijn hulp via New Wave Assurance ingeschakeld. Arne heeft mij uitstekend en zeer kundig geholpen om uiteindelijk een geschikte AOV te vinden. Geen moeite was hem daarbij teveel en ook ten aanzien van het medische advies is hij van grote meerwaarde geweest. We hebben elkaar nooit live ontmoet, maar door zijn snelle reactie op mails of telefoontjes en het stipt nakomen van zijn afspraken, is de samenwerking toch persoonlijk en heel prettig verlopen.